(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
Varte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Varte-konsernissa on käytössä ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä, joka ohjaa yrityksen kaikkia prosesseja. Hyväkin toimintajärjestelmä on kuitenkin vain työkalu - tärkeintä on motivoitunut henkilöstömme. Meille laatu myös merkitsee, että jokainen henkilöstöömme kuuluva on ylpeä omasta työstään ja työantajastaan.

Rakennuskohteiden laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä tuotannon kaikissa työtehtävissä. Haemme joukkueeseemme 2020 ja 2021 alkaviin projekteihin.

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Työmaainsinööri toimii kohteen työpäällikön ja vastaavan työnjohtajan ns. ”oikeana kätenä”. Tehtävässäsi olet näköalapaikalla kokonaisuuden hallinnasta, eli työmaan suunnitelmista, kustannusohjauksesta, aikataulusuunnittelusta ja laadusta. Toimit tarvittaessa vastaavan työnjohtajan varamiehenä. 

Työmaainsinöörin työtehtävät tarkentuvat työmaakohteisesti, mutta tyypillisiä tehtäviä ovat mm.:

  •     aikataulusuunnittelu yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa, tekninen aikataulujen toteutus
  •     työnsuunnittelu ja alihankintojen valmistelu kustannuslähtöisesti
  •     jatkuva kustannusseuranta ja koontiraporttien laadinta kuukausittain
  •     työnaikaisen suunnittelun ohjaaminen yhdessä työnjohdon kanssa, vastaat yleensä elementtisuunnittelun toteutuksen seurannasta
  •     lisä- ja muutostöiden seuranta sekä tarjouslaskenta urakkasopimuksen mukaisesti
  •     viranomais- ja laatusuunnitelmien laatiminen, sekä ylläpito

Työmaainsinööri osallistuu aktiivisesti työmaatoimintojen kehittämiseen, yrityksen kehitystyöhön sekä kehitystyön jalkauttamiseen. Tarjoamme vakavaraisen yrityksen loistavan työilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammatillisia haasteita. Pääset kehittämään ja toteuttamaan omia vahvuuksiasi monipuolisesti loistavin eduin.

Jätä CV:si ja hakemuksesi 15.09.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140 sekä Timo Välenoja, email timo.valenoja@targetheadhunting.fi, puh.050-4442783.