(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Etsimme työmaainsinööriä Raide-Jokeri -projektiin

Raide-Jokerin työmaainsinöörinä osallistut monipuoliseen katu- ja vesihuoltorakentamiseen työmaapäällikön alaisuudessa. Työtehtäviisi kuuluvat kustannus- ja aikatauluhallinnan tehtävät, sekä muut työmaajohdon osoittamat tehtävät. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa teknistä koulutusta, työmaakokemusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus työmaainsinöörin tehtävästä tai katu- ja vesihuoltorakentamisen menestyksekkäästä hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi on  Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatuotantopäällikkö Kari-Pekka Lumme 040-866 1811 (kari-pekka.lumme@nrcgroup.fi) tai rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040-866 1790 (jyrki.kataja@nrcgroup.fi).

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 0408661790 Sähköposti: jyrki.kataja@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki