(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme asiakkaillemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ

Tarjolla on useampi paikka eri asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla, niin pienissä ja keskisuurissa kuin pörssiyhtiöissä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät puitteet työssäsi onnistumiseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valitut henkilöt aloittaa suoraan tilaajayrityksen kirjoilla.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aimpaa työkokemusta työmaainsinöörin tehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Tehtävässäsi toimit vastaavan mestarin oikeana kätenä. Toimit työmaajohdon tukena työmaan eri työvaiheissa. Työmaainsinööri on nimensä mukaisesti työmaalla, valvomassa ja suunnittelemassa esimerkiksi: aikatauluja, kustannuksia, tiedottamista, hankintoja ja työturvallisuutta.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan nykyaikaisen rakentamisen eri osa-alueisiin ja olet tärkeä osa kokonaisuutta.

Soita meille tai laita hakemusta niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi.

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.