(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Etsimme asiakkaallemme

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle uudisrakentamisen kohteeseen. Asiakkaamme on keskisuuri kotimainen rakennusliike joka on kasvanut tasaisesti ja tunnetaan hyvämaineisena toimijana. He tarjoavat sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät edut, sekä puitteet työssäsi onnistumiseen.

Tehtävässäsi toimit yhteistyössä vastaavan mestarin kanssa. Työmaainsinööri on nimensä mukaisesti työmaalla, valvomassa ja suunnittelemassa esimerkiksi:

- aikatauluja 
- kustannuksia 
- tiedottamista 
- hankintoja 
- työturvallisuutta

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aimpaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi. Voit myös jättää hakemuksesi/CV:n linkin kautta.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi


Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.