(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme asiakkaallemme

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

uudisrakentamiseen Helsinkiin pitkään projektiin, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta, muutamaa vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa anniina.kinnunen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan työpaikan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.