(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Haemme suorarekrytointina menestyksekkäällemme ja innostavalle asiakkaallemme

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

uudisrakentamiseen Helsinkiin pitkään projektiin, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta, mahdollisesti muutamaa vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä tai ainakin kokemusta rakennusalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta työhön sekä innostunutta ja kehittymishaluista otetta työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on loistava tilaisuus esimerkiksi juuri Sinulle valmistuvalle/valmistuneelle, joka haluaa kehittyä ja edetä urallaan.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa anniina.kinnunen@sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.