(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri uudis- ja saneerauskohteisiin
Oy Rakennuskultti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Oy Rakennuskultti Ab on perustettu vuonna 1988. Olemme vakavarainen yritys ja meillä on n. 20 hengen toimihenkilö porukka töissä. Liikevaihtomme oli viime vuonna 20M€. Toimistomme sijaitsee Espoossa. Olemme erikoistuneet monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja PK-seudulla ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Haemme nyt Työmaainsinööriä. Sinun ei tarvitse vielä olla alan harjaannuttama konkari, vaan voit olla liikkeellä nuoremmallakin työkokemuksella. Sinulla tulisi olla kuitenkin kokemusta työmaalta koulun lisäksi jo sen verran, että hommat saadaan sujuvasti hoidettua.

Työmaalla sinua odottaa työnjohdollisten töiden lisäksi yhteydenpitotöitä tilaajaan ja yhteistyökumppaneihin, toimisto- ja paperityöt sekä raportointi. Työnkuva räätälöidään tarkemmin osaamisesi mukaan. Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään kevään aikana.

Miksi tulisit meille töihin?

  • Saat mukavat kollegat ja hyvän yhteishengen.
  • Meillä on matala organisaatio ja ketterää päätöksentekoa.
  • Pääset mukaan mielenkiintoisiin kohteisiin ja vastuullisiin tehtäviin.
  • Annamme koulutuksen tehtävään ja pääset kehittymään lisää.
  • Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
  • Tarjoamme liikunta- ja kulttuurisetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Haku on helppoa. Pirauta Värväämön Sonja Vainiolle p. 0405085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi, hakemuksen voit täyttää http://varvaamo.likeit.fi/apply/9933381. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Haku päättyy 4.3.2017.