(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

Tampereelle

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”

Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi pääsee oikeuksiin monipuolisissa tehtävissä työnjohdon ja hankinnan tukena.

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, työsuunnitelmien tekemisestä, tiedottamisesta sekä yhteydenpidosta eri kumppanien kanssa.

Kattavassa työnkuvassa asiantuntemuksesi rakennushankkeen eri osa-alueilta syvenee entisestään, ja isossa talossamme sinulla on mahdollisuudet kehittää urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tässä roolissa, jos olet analyyttinen, tarkka ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus. Katsomme eduksi korjausrakentamiskokemuksen sekä kokemuksen erilaisista KVR-hankkeista ja hankekehityksestä. Haluamme panostaa erityisesti projekteihin, joissa pääsemme vaikuttamaan keskeisiin menestystekijöihin heti hankkeen alusta pitäen tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä saavutamme onnistumisia. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä yksikön johtaja Janne Korjaan, puh. 050 385 1615.

Hae tehtävään 29.09.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!