(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri teollisuusrakentaminen ja rakennustekniset työt liiketoimintaan Kittilään
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

TYÖMAAINSINÖÖRI Teollisuusrakentaminen ja rakennustekniset työt -divisioonaan

Toimit vastaavan mestarin luottopakkina ja työmaajohdon tukena. Analysoit ja tuotat tietoa päätöksentekoa varten. Työmaainsinöörinä sinulla on laaja-alainen asiantuntemus rakennushankkeen eri osa-alueilta. Tehtäviisi kuuluu hankkeen laadun varmistaminen ja laatusuunnitelman ylläpitäminen sekä aikataulunvalvonta ja raportointi. Vastaat kustannusten oikeellisuudesta (tavoitearvion laatiminen) sekä valvot ja raportoit poikkeamia. Hoidat lisä- ja muutostöiden laadinnan ja laskutuksen sekä toteutat ja koordinoit työmaahankintoja. Työntekopaikka on Kittilä ja järjestämme asumisen.

Etsimämme henkilö on analyyttinen, tarkka, nopea oppimaan ja sopeutuu helposti muuttuviin tilanteisiin. Odotamme, että hallitset resurssipohjaisen työmaan aikataulusuunnittelun ja -ohjauksen sekä työmaan taloudellisen valvonnan. Olet kiinnostunut laadusta, asiakkaasta ja taloudesta. Lisäksi sinulla on kykyä sisäistää sopimustekstiä ja hallitset kirjauskäytännöt. Tehtävä edellyttää tietoteknisten järjestelmien hyvää hallintaa, englanninkielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista viestintää.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Virtanen, p. 050 372 8049.

Hae tehtävään 23.6.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.