(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri Tampereelle
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme nyt asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä työmaainsinööriä.

Rakennamme parhailla paikoilla pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Tampereella käynnissä olevia projektejamme on Lielahdessa ja Kalevassa. Tällä hetkellä avoin tehtävä on Lielahden Kotikorttelin työmaalla.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluu työmaapäällikön ja työnjohtajien tukeminen työmaan johdossa, työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu, erityisesti laadunvarmistaminen sekä eri työvaiheiden toteutuksen koordinointi työnjohtajien kanssa. Yhdessä hankinnan ja työmaapäällikön kanssa vastaatte työmaatoteutuksen suunnittelusta ja valmistelusta. Vastuualueisiisi kuuluu myös tuotantotehokkuuden parantaminen yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Näiden lisäksi vastaat työmaan turvallisuussuunnittelusta ja -valvonnasta sekä logistiikasta. Osallistut myös uuden toimintamallin kehittämiseen ja olet mukana varmistamassa, että asiakkaalle rakennetaan virheetön koti. Työssäsi teet yhteistyötä myös myynnin ja asiakaspalvelun kanssa.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Sinulla tulee olla kykyä johtaa sekä organisoida rakennustyömaata.  Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Kari-Pekka Kujanpää, +358 445 631 943
kari-pekka.kujanpaa@bonava.com 

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa. Rakenna tulevaisuutesi

Join our journey