(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, Tampere
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Haemme nyt ammattitaitoista työmaainsinööriä asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereen Kalevaan. Asiakasyrityksemme on pörssilistattu sekä Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja.

Tulet työskentelemään yhdessä työmaapäällikön ja työnjohtajien kanssa heidän toimintaansa tukien. Työtehtäviisi kuuluu mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu, yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä eri työvaiheiden toteutuksen koordinointi työnjohtajien kanssa. Lisäksi tulet vastaamaan esimerkiksi tuotantotehokkuuden parantamisesta yhdessä alihankkijoiden kanssa sekä työmaan aikataulujen ja talouden seurannasta.

Vaadimme hakijalta työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Etsimämme työmaainsinööri on johtamiskykyinen sekä hyvät organisointitaidot omaava yhteistyötaitoinen persoona.

Tarjoamme loistavan tilaisuuden päästä haastamaan itseäsi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä luotettavan työnantajan palveluksessa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä vielä aikailet? Jätä hakemus palkkatoiveineen verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla anne.holso@workpower.fi.

Lisätiedot tarvittaessa Anne Hölsö +358 44 020 5057.