(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, sillankorjaushankkeet
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaainsinööriä Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Häme alueiden sillankorjaushankkeille.

Mitä tarjoamme

Etsimme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaainsinööriksi rakennusteknisiin palveluihin. Työmaainsinöörin työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti laadunvarmistus sekä kustannuslaskentaa ja -hallintaa. Arjen tehtäväsi sisältöinä sinulla on myös ympäristö- ja laatujärjestelmien toteuttamista, raportointia, hankintojen valmistelua, tiedottamista, työturvallisuutta sekä aikataulujen laadintaa ja seurantaa.

Tässä tehtävässä ei ole tylsää päivää, sillä työnjohtajan tehtävä tarjoaa sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja monia työmaakäyntejä. Tarjoamme sinulle hyvän alustan, jossa pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi. Saat mahdollisuuden näyttää omat taitosi ja kehittää niitä. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa kokeneet työkaverit pystyvät tukemaan sinua. 

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Olet koulutukseltasi rakennusmestari, AMK-insinööri, DI tai pitkän linjan työnjohtaja.

Voit olla joko nuori tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi henkilö, perehdytämme ja autamme sinua tehtävässäsi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä valmiutta poikkeaviin työaikoihin. Edellytämme myös Tieturva 1 -korttia sekä työturvallisuuskorttia. Muut pätevyydet katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Jarmo Silvander, 040 700 7690 tai jarmo.silvander@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Espoo