(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri / Projekti-insinööri
Oy Rakennuskultti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Oy Rakennuskultti Ab on perustettu vuonna 1988. Olemme vakavarainen yritys ja meillä on n. 20 hengen toimihenkilö porukka töissä. Liikevaihtomme oli viime vuonna 20 m€. Toimistomme sijaitsee Espoossa. Olemme erikoistuneet monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.

Haluatko parempiin töihin?

Haemme nyt Työmaainsinööriä. Työmaainsinöörin tehtävä soveltuu vasta koulusta valmistuvalle, mikäli sinulla on jonkin verran käytännön työmaakokemusta (haalariharjoittelu suoritettu).

Työmaainsinöörin rooli on hyvä näköalapaikka työmaalla. Tehtävässä pääsee näkemään koko projektin eri työvaiheet. Tehtävä sisältää yhteydenpitoa tilaajaan ja yhteistyökumppaneihin, toimisto- ja paperitöitä, aikataulu- ja kustannus seurantaa sekä raportointia. Toimit Vastaavan Työnjohtajan oikeana kätenä. Työnkuva räätälöidään tarkemmin osaamisesi mukaan. Arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, järjestelmällisyyttä ja halua kehittyä rakennusalalla. Koulutustaustaksi soveltuu rakennusinsinöörin/mestarin tutkinto. Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään tulevan syksyn aikana.

Mitä tarjoamme?

  • Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
  • Mukavat kollegat ja hyvä yhteishenki.
  • Annamme koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
  • Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Pirauta Värväämön Sonja Vainiolle p. 0405085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi, hakemuksen voit täyttää tästä linkistä.

Aloitamme ehdokkaiden haastattelun jo hakuaikana.

Haku päättyy 30.9.2018.