(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri / projekti-insinööri PK-Seudulle
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko valmistumisen loppusuoralla oleva rakennusmestari/insinööri? Tässä hyvä vaihtoehto työnjohdollisia tehtäviä miettineille: mahtava näköalapaikka työmaalla, näet kerralla koko projektin tarvitsematta mennä ruohonjuuritasolle, mikäli et halua. Toimit mestarin oikeana kätenä, kuitenkin ilman vastuuta alaisista.

Toimit rakennusprojekteissa johtamisen avustajana. Laadit yleisaikatauluja projekteille ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, työaikaista suunnittelun ohjaamista, teet aikataulutusta ja seuraat niiden toteutumista. Teet kustannuslaskelmia ja raportoit niistä sekä valmistelet hankintoja. Projektin loppupuolella laadit loppuselvityksiä urakan kustannuksista sekä laadit luovutusaineistot urakan tilaajalle.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).

- Myös vasta valmistumassa olevat hakijat huomioidaan, mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä töitä osa-aikaisesti opiskelun ohella.

- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä kantaa vastuuta.

- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuus kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin tilanteestasi riippuen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

 

Haku on helppoa. Lähetä CV tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Haku päättyy 30.10.2018.

Värväämön kautta pääset kiinni myös hiljaisina oleviin hakuihin, joita ei ilmoiteta julkisesti. Meillä on laaja rakennusalan verkosto ja asiakkaat kyselevät jatkuvasti osaajia eri toimihenkilötehtäviin. Vuoden sisällä kauttamme on saanut uuden työn jo yli 70 toimihenkilöä (työnjohtajia, vastaavia mestareita, projekti- ja laskentainsinöörejä jne). Mikäli kiinnostuit, soita meille, kerromme piilohauista ja avoimista tehtävistä mielellämme lisää.