(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, Porvoo, Kilpilahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Haluatko päästä kehittämään projektiosaamistasi? Etsimme nyt vahvat vuorovaikutustaidot omaavaa työmaainsinööriä vastaamaan projektin hallinnollisista tehtävistä Porvoon Kilpilahteen. Jos omaat tekniikan alan koulutuksen ja kiinnostusta alaa kohtaan, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Työmaainsinööri avustaa työmaapäällikköä projektin tavoitteiden saavuttamisessa ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Työmaainsinöörinä vastuualueisiisi kuuluvat hallinnolliset tehtävät. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat informaation kerääminen, tuottaminen ja tallentaminen. Informaation kerääminen tapahtuu pääsääntöisesti suunnittelijoiden kanssa palavereihin osallistumalla, joissa keräät tietoa projektin yksityiskohdista. Tämän lisäksi keräät informaatiota tapaamisista työnjohtajien, rakennusvalvojien ja asiakkaiden kanssa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta projektityöskentelystä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työhösi
* Osaavan ja kokeneen tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työmaan läpiviennin suunnittelu yhdessä työmaapäällikön kanssa
* Rakentamisen asiantuntijana toimiminen
* Työmaajärjestelyjen suunnittelu ja työmaajärjestelyjen toteutuksen valvonta
* Asennus-, rakennus- ja käynnistysvaiheessa eri työlajien yhteyshenkilönä toiminen, työmaakokouksien pitäminen
* Raportointi työmaan edistymästä työlajeittain
* Rakentamiseen liittyvän dokumentaation päivityksistä huolehtiminen
* Rakennustyömaan toteutuksen yleisohjeiden revisiointivastuu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme omaa teknisen alan koulutuksen (AMK) ja kiinnostusta teollisuusrakentamista kohtaan. Tehtävän sisältäessä paljon tiedonkäsittelyä, tulee sinun hallita MS Office -ohjelmiston perustyökalut. Työnkuvaasi kuuluu paljon palavereita ja tapaamisia eri sidosryhmien kanssa, joten sinulta odotetaan vahvoja vuorovaikutustaitoja. Tämän lisäksi sinun tulisi omata sujuvat suomen ja englannin kielen taidot suullisesti ja kirjallisesti, koska kirjoitat raportteja molemmilla kielillä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (AMK)
* Jonkin verran työkokemusta tekniikan alalta (esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta)
* Halu oppia uutta
* Vahvat MS Office -taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Työturvallisuuskortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2021
* Kesto: Kesäkuu 2021 saakka
* Sijainti: Porvoon Kilpilahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA