(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri Master Kodit Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Master Kodit Oy :lle työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää kokemusta uudisrakentamisen parissa sekä päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja. Mikäli olet uudisrakentamisesta kiinnostunut rakennusinsinööri tai -mestari, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Työmaainsinöörinä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä rivi- ja kerrostalokohteiden parissa. Tehtäviisi kuuluu projektien aikataulutus, valvonta ja laaduntarkkailu sekä määrälaskenta ja materiaalien kilpailuttaminen ja tilaaminen. Olet mukana varmistamassa, että projektit etenevät sujuvasti ja aikataulussa. Lisäksi toimit vastaavan mestarin tukena ja olet yhteydessä myös myynti- ja hankintapuoleen. Tehtävässä saat tukea muilta työmaainsinööreiltä.

Tarjoamme


* Vakituisen työn
* Hyvät etenemismahdollisuudet
* Osaavan tiimin tuen

TYÖNKUVA

* Työmaaprojektien aikatauluttaminen ja valvonta
* Laaduntarkkailu ja suunnitelmien tarkastaminen
* Määrälaskenta ja materiaalien tilaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
* Hieman aiempaa kokemusta uudisrakentamisen parista
* Ajokortti ja oma auto
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Paineensietokykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: kevät 2020 (maalis-huhtikuu)
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Tuusula / Klaukkala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Master Kodit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kontiolahdella alkunsa saanut perheyrityksemme Master Kodit Oy on osa vuonna 1991 perustettua Master Yhtiöt -konsernia. Päämäärämme on tuoda nykyaikainen ja premium-tasoinen asumismukavuus kaikkien saataville. Asuntojen hyvä hinta-laatusuhde pohjautuu vuosikymmenten käytännön kokemukseemme sekä intohimoomme helpottaa asukkaiden arkea pienillä oivalluksilla. Oma koti on yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä: omassa kodissa pitää saada tehdä ja olla mitä haluaa. Asiakas ja hänen asumistarpeensa ovat meille aina prioriteetti numero 1.