(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri – Lotus Maskin & Transport Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Ruotsalainen Lotus Maskin & Transport Ab on perustettu v. 1997 ja koko konsernin liikevaihto on n. 70M€. Suomeen laajennuimme viime vuonna. Olemme kasvaneet nopeasti ja tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia.

Haussa työmaainsinööri

Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja PK- seudulla. Haemme nyt työmaainsinööriä. Sinulla ei tarvitse olla ennestään purkualan kokemusta, tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuvaa voimme räätälöidä osaamisesi pohjalta. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työskentelykulttuuri on meillä aidosti keskusteleva ja saat olla eri mieltä asioista. Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta. Annamme tiimin ja konsernin tuen. Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laadit yleisaikatauluja ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pari päivää kuukaudessa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Espoo
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä

Mitä toivomme?

- Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).

- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä kantaa vastuuta.

- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää ”hae paikkaa”- linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.9.2019.

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958