(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, kokoaikainen, Northwind Consulting Oy, Tampere
NorthWind Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

 

Kiinnostaako sinua monipuoliset sekä vaihtelevat työtehtävät ja - ympäristöt? Oletko luontaisesti laatuun ja tarkkuuteen panostava henkilö? Kiinnostaako sinua työskennellä yhdessä oman alansa johtavista yrityksistä?  Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Northwind Consulting Oy:lle, työmaainsinööriä Tampereelle tai Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaainsinöörinä työskentelet projektipäällikön alaisuudessa laatu- ja työturvallisuuteen liittyvien asioiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu laatu- ja työturvallisuusasioiden suunnittelu ja valvonta sekä työmaadokumentointi. Lisäksi osallistut työmaapalavereihin ja hankintojen suunnitteluun.

Työ sopii hyvin henkilölle, jolla on soveltuva rakennusalan koulutus sekä ymmärrystä työmaaprojekteista. Sinulla tulisi olla myös kokemusta rakennustyömailta esimerkiksi harjoitteluiden kautta, jotta työmaiden säännöt ja tavat toimia ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä luontaista tarkkuutta. Työmaainsinöörin tehtävässä tulet liikkumaan ympäri Suomen, joten sinun tulee olla valmis matkustamaan.

NorthWind Consulting on tuulivoimalaitosten ja teollisuuden projektinjohtoon sekä ylläpitoon ja kehittämiseen erikoistunut konsultointitoimisto. Valvomme asiakkaamme kokonaisetua ja autamme löytämään turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja läpi laitoksen koko elinkaareen. Lisätietoja yrityksestä: www.northwindconsulting.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Työmaan laadun sekä työturvallisuuden suunnittelu ja valvonta
 • Työmaadokumentoinnin ylläpito
 • Osallistuminen työmaapalavereihin ja hankintasuunnitteluun

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa rakennusalan korkeakoulutusta (esim. maanrakennus tai rakennesuunnittelu)
 • Kokemusta rakennustyömaalta esim. harjoittelun kautta
 • Ymmärrystä työmaaprojekteista
 • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle

 • Oman alansa asiantuntijaorganisaation
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Työn, jolla on iso merkitys projektien osalta
 • Joustavat työajat
 • Mielenkiintoiset työtehtävät

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 03.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.