(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, kokoaikainen, Infra Kiri Oy, Nokia
Infra-Kiri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Työmaainsinööri, kokoaikainen, Infra Kiri Oy, Nokia

Oletko huolellinen tiimipelaaja? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta työmailta, ja halua päästä mukaan mielenkiintoisiin rakennusprojekteihin? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö Infra Kirin työmaainsinööriksi!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Infra Kiri Oy:lle työmaainsinööriä Tampereen rajalle Nokialle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen 12 kuukauden työsuhteeseen asiakkaalle.

Työmaainsinöörin työtehtäviin kuuluu laatuun ja työturvallisuuteen liittyvien dokumenttien ajantasainen kerääminen ja dokumentointi. Lisäksi työ sisältää erilaisia dokumentaatioon liittyviä työtehtäviä, kuten laatuaineiston keräämistä projekteista ja lupien hakemista. Työtehtäviin kuuluu myös laatujärjestelmän hallinta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta alan tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta työmailta. Olet huolellinen, yhteistyötaitoinen ja hyvällä tilannetajulla varustettu työntekijä, ja pystyt tuottamaan selkokielistä dokumentaatiota suomen kielellä. Lisäksi omaat hyvät perus it-taidot.

Infra Kiri Oy on Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa pääurakoitsijana toimiva yritys, jonka toimialoja ovat mm. putkilinjojen ja johtoverkkojen sekä teiden ja katujen rakentaminen. http://www.kiri-oy.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

 • Yrityksen laatuun ja työturvallisuuteen liittyvien dokumenttien ajantasainen kerääminen ja dokumentointi
 • Laatujärjestelmän hallinta ja kehittäminen
 • Osallistuminen aloituspalavereihin ja urakkaneuvotteluihin
 • Laatuaineiston kerääminen projekteista
 • Lupien hakeminen ja suunnitelmien laatiminen (esim. liikenteenohjaussuunnitelmat)

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta, kuten rakennustekniikan tai yhdyskuntatekniikan AMK/DI
 • Tuntemusta ja kokemusta rakennustyömailta
 • Huolellista työotetta
 • Kykyä tuottaa selkokielistä dokumentaatiota suomeksi
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
 • Mahdollisuuden työskennellä vapaasti ilman niskaan puhaltamista
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.