(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, kokoaikainen, EKE-Rakennus Oy, Espoo/Vantaa
EKE-Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme EKE-Rakennus Oy:lle työmaainsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen ja Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Työmaainsinöörin tehtävässä pääset monipuolisten, haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävin pariin. Roolissasi osallistut kokouksiin ja projektien kustannusvalvontaan. Teet yhteistyötä työmaaorganisaation, hankinnan ja myynnin kanssa sekä vastaat yhteydenpidosta ulkoisiin sidosryhmiin.

EKE-Rakennus Oy toteuttaa rakennushankkeensa alueen suunnittelusta ja kaavoituksesta avaimet käteen -kohteisiin asti. Asunto- ja toimitilakohteemme ovat hyvin suunniteltuja, turvallisia ja laadukkaita kokonaisuuksia. EKE vastaa kokonaisuudesta - suunnittelusta rakentamiseen, markkinointiin ja myyntiin saakka. Tarjoamme rakennuttajille rakentamisen palveluita - luotettavasti. Suomessa EKE toimii ensi sijassa pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää osoitteessa https://ekerakennus.fi/yritys/

Pääasialliset tehtävät
 • Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa
 • Projektien aikataulutus ja kustannusvalvonta
 • Pienten hankintojen teko
Odotamme sinulta
 • Rakennusalan koulutusta
 • Halua oppia ja kehittyä sekä hyvää keskittymiskykyä
 • Sujuvaa suomen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä hyviä matemaattisia taitoja
 • Hyviä IT-taitoja (MS Office, CAD)
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän innovatiivisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
 • Hienon mahdollisuuden syventää omaa osaamistaan
 • Kehittämisorientoituneen työympäristön
 • Ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.2.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoa Studentworkista 
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. 
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. 
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!