(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, Kalliorakennus-Yhtiöt
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019
Kalliorakennuksen työmaainsinöörinä pääset käsiksi monipuolisiin työtehtäviin ja ottamaan vastuuta omasta tekemisestäsi itsenäisten, isojen projektien muodossa. Yrityksen sitoutunut asenne ja monipuolinen työnkuva mahdollistavat oman kehittymisesi organisaation sisällä. Osaamiseesi luotetaan ja kasvuusi kannustetaan.
KUVAUS
Pääsääntöiset tehtäväsi liittyvät aikatauluihin, laadunhallintaan ja kustannushallintaan. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointitaitoja sekä kykyä hallita useita samanaikaisia kokonaisuuksia. Rohkea, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen asenne ovat avainsanoja, jotka vaikuttavat työkokemusta enemmän tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
* Etenemismahdollisuuksia organisaation sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Hankintojen ja aikataulujen tekeminen
* Kustannushallintaa liittyen kustannusennusteisiin ja laskujen tarkastuksiin
* Laadunhallintaa liittyen tarkastusasiakirjoihin ja laatukatselmuksiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on


* Tehtävää tukeva koulutustausta rakennusalalta tai tuotantotaloudesta (AMK/DI)
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä
* Hyvä osaaminen MS Office -ohjelmista
* Ajokortti
* Suomen ja englannin kielen sujuvat taidot


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Sammalvuori, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kalliorakennuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kalliorakennus on yritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus louhinta- ja lujitustöistä sekä vaativista betonirakentamisen projekteista. Hoidamme rakennusprojektin suunnittelusta aina toteutukseen ja käyttövalmiisiin kalliotiloihin asti.