(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri infrarakentaminen
Erkkiheikkilä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Haemme työmaainsinööriä tai työmaainsinööriharjoittelijaa työmaapäällikön avuksi

Kouvolan alueen projekteillemme.

Aikaisempi työkokemus maanrakennusalalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Tarvitset työssäsi hyviä ryhmätyötaitoja sekä täsmällistä työotetta. Arvostamme kehittymishalua ja yrittäjähenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaativia työkohteita, nuorekkaan ja rennon tiimin, hyvät työsuhde-edut, nykyaikaiset välineet ja mahdollisuudet itsesi kehittämiseen. 

Erkkiheikkilä Oy on tunnettu ja arvostettu infra-alan yritys. Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja haemme uusia tekijöitä tiimiimme. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita maanrakennuspalveluita.

Työmme laadukas lopputulos saavutetaan käyttämällä omaa nykyaikaista kalustoa ja ammattitaitoista henkilöstöä sekä tarvittaessa asiantuntevia yhteistyökumppaneitamme.

Kehitämme jatkuvasti alaan liittyvää osaamistamme ja huolehdimme aktiivisesti työntekijöidemme ammattitaidosta sekä uusimme kalustoamme. Hyödynnämme aktiivisesti digitalisaation tuomia ratkaisuja rakentamisessa ja olemme panostaneet mittalaitteisiimme voimakkaasti viime vuosina. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Orimattilassa ja toimintamme sijoittuu Päijät-Hämeeseen, Itä-Uusimaalle sekä Kymenlaaksoon.

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista @erkkiheikkilaoy !

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut:

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja
p. 0400 350 165
arttu.heikkila@erkkiheikkilaoy.com

Jesse Paajanen, työpäällikkö
p. 040 847 3671
jesse.paajanen@erkkiheikkilaoy.com