(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme nyt asiakasyritykseemme työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Yritys tarjoaa kustannustehokasta infrarakentamista ympäri Suomen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, toteuttaen myös maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt projektikohtaisesti sekä muut infrarakentamisen kokonaisuudet.

Työtehtäviisi kuuluu työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa sekä kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- hyvää paineensietokykyä

Yritys tarjoaa:
- vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
- pitkäkestoisen, itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
- kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät etenemismahdollisuudet yrityksessä
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 25.5.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, "Työmaainsinööri". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.