(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri Firalle, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Firalle työmaainsinöörejä!

Yrityskuvaus

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä.” Kerro meille oppimisunelmasi ja suunnataan katseemme yhdessä kohti tulevaa!

Yritysvideo: https://www.youtube.com/watch?v=N2YwRIe-Kts&feature=youtu.be

Tehtävän kuvaus

Työmaainsinöörinä hoidat esim. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua. Käytössämme on mm. Tekla ja Microsoft-ohjelmat. Kohde voi olla teoriassa uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishanke. Työnkuva tarkennetaan valittavan henkilön ominaisuuksien ja osaamisen perusteella.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi, kuten myös laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa sekä asiakaspalvelulähtöisyys.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja IT-taitoja. Olet käytännöllinen, joustava ja huolellinen. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme

Firalla pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Yritys tukee ja kehittää osaamistasi, pääset luomaan uraasi osana suomalaista menestystarinaa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään viimeistään 22.8.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300.