(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri Bothnia High 5-allianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme toimitilarakentamiseen Vaasaan

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ BOTHNIA HIGH 5-ALLIANSSIIN

” Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”

Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi pääsee oikeuksiin monipuolisissa tehtävissä työnjohdon tukena.

Bothnia High 5-hankkeen työmaainsinöörinä työskentelet erityisesti hankkeen kustannusten seurannan ja raportoinnin parissa eri järjestelmiämme hyödyntäen. Kattavassa työnkuvassa asiantuntemuksesi rakennushankkeen eri osa-alueilta syvenee entisestään, ja isossa talossamme sinulla on mahdollisuudet kehittää urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että kaikki tulevat kuulluksi työssään ja saavat parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on elokuuhun 2022 asti.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Menestyt tässä roolissa, jos olet analyyttinen, tarkka ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Työskentelet näppärästi erilaisten tietojärjestelmien parissa ja olet innokas oppimaan uutta. Pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Työskentelet sujuvasti suomeksi, englannin ja ruotsin kielitaidon katsomme eduksi. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja rakennusalan insinöörin koulutus.

Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!