(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri, betoni- ja maanalainenrakentaminen
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme työmaainsinööriä pääkaupunkiseudun vaativiin betoni- ja maanalaisenrakentamisen kohteisiin.

Mitä tarjoamme

Etsimme motivoitunutta tiimipelaajaa työmaainsinööriksi rakennusteknisiin palveluihin. Työmaainsinöörin työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti laadunvarmistus sekä kustannuslaskentaa ja -hallintaa. Arjen tehtäväsi sisältöinä sinulla on myös ympäristö- ja laatujärjestelmien toteuttamista, raportointia, hankintojen valmistelua, tiedottamista, työturvallisuutta sekä aikataulujen laadintaa ja seurantaa.

Tässä tehtävässä ei ole tylsää päivää, sillä tehtävä tarjoaa sinulle vaihtelevia työtehtäviä. Saat mahdollisuuden näyttää omat taitosi ja kehittää niitä. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työyhteisö, jossa kokeneet työkaverit pystyvät tukemaan sinua. 

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Koulutuksesi on vähintään AMK insinöörin tasoinen.

Omaat jo kokemusta vaativista työmaainsinöörin tehtävistä vaativissa betoni- ja maanalaisenrakentamisen kohteissa ja sinulla on kokemusta erilaisten työmailla käytössä olevien projektipankkien / järjestelmien käytöstä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä sekä valmiutta poikkeaviin työaikoihin. Edellytämme työssä työturvallisuuskorttia. Muut pätevyydet katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa projektinjohtaja Esa Juhantila, 040 053 9302 tai esa.juhantila@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!
Haku alkaa 25. kesäkuuta 2020 ja päättyy 9. heinäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (ePassi)
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut