(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

"Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat."

Oletko kehittymisen paikkaa etsivä työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset syventämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä.

Tässä tehtävässä työskentelet  työpäällikön ja vastaavien mestareiden käsiparina asuntorakentamisen hankkeissamme. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi aikataulu- ja laatuseurantaan, työmaahankintoihin sekä kustannusseurantaan ja tarkkailuun liittyviä tehtäviä. Vankalla ammattitaidollasi varmistat osaltasi työmaan sujuvan etenemisen ja laadukkaan valmistumisen työturvallisuuden kaiken tekemisen keskiössä pitäen.

Kattavan työnkuvan myötä sinulle kehittyy laaja-alainen asiantuntemus rakennushankkeen eri osa-alueilta. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla myös ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Menestyt tehtävässä, jos olet analyyttinen, tarkka, nopea oppimaan ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Vuorovaikutus -ja neuvottelutaitosi ovat hyvät, ja pidät luontevasti yhteyttä myös asiakkaidemme kanssa. Työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää. Sinulla on jo aiempaa kokemusta työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennusalan diplomi-insinöörin tutkinto. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja olet innokas oppimaan uutta.

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita tuotantopäällikkö Tapio Koivusaarelle, puh. 040 557 6540.

HAE TEHTÄVÄÄN 14.6.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!