(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinööri Asuntorakentamiseen
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Haemme työmaainsinööriä Asuntorakentamiseen, hae osaavaan joukkoomme!

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaiden talouden ennustaminen, lisä- ja muutostöiden hallinta, työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa sekä työmaiden laadunhallinta.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutuksen (esim. rakennusinsinöörin tai DI:n tutkinto) ja työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen.

Tule mukaan rakentamaan terveellisiä ja turvallisia koteja!

Lisätietoja yksikönjohtaja Tuomas Tonteri p. 050 326 5008, tuomas.tonteri@ncc.fi

Hakuaika päättyy 9.12.2018. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimet paikat heti sopivan hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.