(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä/Projekti-insinöörejä PK-seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Vuosi on vaihtumassa ja paljon uusia kohteita on käynnistymässä. Värväämme asiakkaillemme työmaainsinöörejä /projekti-insinöörejä uudis-, korjaus- ja maanrakentamisen kohteisiin. Olemme tehneet yritysten kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten niissä viihdytään. Kohteet sijaitsevat ympäri Pääkaupunkiseutua ja pääset itse vaikuttamaan, minkälaisissa kohteissa työskentelet. Aloitukset on pääosin tammi-helmikuussa.

Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laadit yleisaikatauluja ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri / projekti-insinööri rakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
- Osaat laatia tarvittavat projektin asiakirjat.
- Vastaat aikataulujen suunnittelusta ja kustannusseurannasta.
- Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
- Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi.

*Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin.*

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 26.1.2020. Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 (ajalla 27.12-6.1.) tai Juho (ajalla 16.12-23.12) p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.