(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme asiakkaillemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ

Tarjolla on useampi paikka eri asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla, niin pienissä ja keskisuurissa kuin pörssiyhtiöissä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät puitteet työssäsi onnistumiseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valitut henkilöt aloittaa suoraan tilaajayrityksen kirjoilla.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aimpaa työkokemusta työmaainsinöörin tehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

Tehtävässäsi toimit vastaavan mestarin oikeana kätenä. Toimit työmaajohdon tukena työmaan eri työvaiheissa. Työmaainsinööri on nimensä mukaisesti työmaalla, valvomassa ja suunnittelemassa esimerkiksi: aikatauluja, kustannuksia, tiedottamista, hankintoja ja työturvallisuutta.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan nykyaikaisen rakentamisen eri osa-alueisiin ja olet tärkeä osa kokonaisuutta.

Meillä on useampia toimeksiantajia ja parhaimmillaan tarjoamme juuri itsellesi sopivan näköistä työnantajaa, soita tai laita hakemusta ja lisätietoja antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi. Voit myös jättää hakemuksesi/CV:n linkin kautta.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi


Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.