(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä korjaus- ja uudisrakennustyömaille
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Etsimme asiakkaallemme Firalle työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin rakennuskohteisiin.

"Fira on uuden ajan rakennusliike, jonka ihmiset luovat. Vuonna 2002 perustetussa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Etsimme nopeasti kasvavaan porukkaamme lisää tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan. Olemme rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Firalla pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle." -Fira Oy

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammattillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Pääset toimimaan monipuolisten ja kiinnostavien työtehtävien ja projektien parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Edellytämme sinulta:

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) sekä ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Odotamme sinulta laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa sekä täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta halua sitoutua ja innostusta kehittää yrityksen toimintaa eteenpäin yhdessä muiden Firan rautaisten ammattilaisten kanssa. 

Hae tehtävään:

Mikäli olet etsimämme kehitysmyönteinen rakentamisen ammattilainen, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Etsimme työmaainsinöörejä sekä asuinrakentamisen että liike- ja toimitilarakentamisen pariin, joten kerrothan aikaisemmista projekteista joissa olet ollut mukana. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä: Jatta Koivisto puh. 050 476 6545.