(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä ja työnjohtajia toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme Pääkaupunkiseudulle

Työmaainsinöörejä työnjohtajia toimitilarakentamiseen

Etsimme ainutlaatuisiin hankkeisiimme toimitilarakentamisen rautaisia osaajia. Tule rakentamaan kanssamme Herttoniemen uutta keskusta Lähipalvelukeskus Hertsiä tai Länsimetron Soukan asemaa metrohankkeen seuraavan vaiheen varrelle!

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, työsuunnitelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta hankkeen eri kumppanien kanssa.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa esimerkiksi runko-, julkisivu-, paikallavalu-, tai sisätyövaiheessa huolehtien työturvallisuudesta ja laadukkaasta työnjäljestä. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja huolehdit esimerkiksi aikataulujen ja resurssien suunnittelusta ja ohjauksesta.

Etsimme

Etsimme osaavaan porukkaamme oma-aloitteisia ja motivoituneita tekijöitä, joilla on aito kiinnostus työturvallisuutta ja toimitilojen laadukasta toteuttamista kohtaan. Työskentelyotteesi on ennakoiva ja ratkaisukeskeinen, ja hahmotat kokonaisuuksia. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja pidät sujuvasti yhteyttä niin asiakkaidemme kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on

  • aiempaa kokemusta työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävistä
  • sujuvat vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot
  • hyvät IT -taidot
  • rakennusalan koulutus, esim. AMK insinööri tai DI.

Eduksi katsomme hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa 6.7. asti yksikönjohtaja Mira Alatalo, puh. 040 511 8959 ja 23.7. eteenpäin divisioonan johtaja Kari Alavillamo, puh. 040 519 0059.

Jätä hakemuksesi 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.