(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä ja työnjohtajia asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme Pääkaupunkiseudulle

Työmaainsinöörejä ja työnjohtajia asuntorakentamiseen

Etsimme raudanlujaan joukkoomme työmaainsinöörejä ja työnjohtajia asuntorakentamisen monipuolisiin kohteisiin Pääkaupunkiseudulle

Työmaainsinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä ja tuet työmaajohtoa tuottaen aineistoa päätöksenteon ja työnjohdon tueksi. Vankalla ammattitaidollasi vaikutat työmaan suunnitelmien mukaiseen valmistumiseen huolehtien esimerkiksi kustannusten seurannasta ja suunnittelusta, aikataulusuunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta tai laadunhallinnasta.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa huolehtien työturvallisuudesta. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Etsimme

Haemme joukkueeseemme vahvistukseksi Sinua, joka oma-aloitteisella ja motivoituneella työskentelyotteellasi varmistat työmaan valmistumisen laadukkaasti ja turvallisesti. Työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoivasti, ja osaat priorisoida. Omaat hyvän paineensietokyvyn, ja ratkaiset sujuvasti päivittäisessä työssä eteen tulevia haasteita. Sinulla on

  • kokemusta hakemaasi tehtävää vastaavista tehtävistä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari, AMK insinööri tai DI.

Eduksi katsomme hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantopäälliköt Timo Markkula, puh. 040 826 1080 ja Tapio Koivusaari, puh. 040 557 6540.

Jätä hakemuksesi 13.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.