(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä Etelä-Suomen alueelle
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Haemme Etelä-Suomen alueelle

Työmaainsinöörejä

Työmaainsinöörinä hoidat työmaidemme hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten suunnittelun valvontaa, aikataulutusta, toteutuksen ja kustannusten seuraamista sekä ympäristö- ja laatujärjestelmiemme toteutumista. Tehtävässäsi valmistelet myös hankintoja ja vastaat lisä- ja muutostöiden koordinoinnista.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri tai muu vastaava), voit olla joko hiljattain valmistunut tai jo kokenut konkari. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Olet tarkka ja osaat ennakoida, lisäksi olet huolellinen ja kommunikoit selkeällä tyylillä. Pidät tiimityöstä ja meillä pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Saat palautetta työstäsi ja kehitysideoitasi arvostetaan.

Vaikka rakennuskohteemme ovat mittavia, kuten esimerkiksi Sompasaaressa ja Tikkurilassa, meillä on säilynyt pienen yrityksen hyvä fiilis ja pääset itse vaikuttamaan asioihin eikä päätösten tekeminen veny. Meillä saat juuri osaamisesi ja kokemuksesi kokoisia projekteja ja tehtäviä, ja henkilöstö viihtyykin hyvin työssään. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle uramahdollisuuksia jatkossakin.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan. Panostamme myös monipuolisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Sami Alanen, 3.10.2018 klo 13 – 15, puh. 040 025 0474. 

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/ 14.10.2018 mennessä.