(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme nyt

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

Pääkaupunkiseudulle

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”  

Oletko kehittymisen paikkaa etsivä työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset syventämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä.

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa sekä tuotat ja analysoit tietoa päätöksenteon tueksi. Huolehdit hankkeen laadunvarmistuksesta ja laatusuunnitelman ylläpitämisestä sekä seuraat hankkeen aikataulullista etenemistä. Tehtäväsi on seurata ja valvoa hankkeen kustannusten kehittymistä ja raportoida mahdollisista poikkeamista. Vastaat myös työmaahankintojen koordinoinnista ja toteuttamisesta.  

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tässä roolissa, jos olet analyyttinen, tarkka ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. Työmaan taloudellinen valvonta on sinulle tuttua ja hallitset resurssipohjaisen työmaan aikataulusuunnittelun ja ohjauksen. Sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote ja kanssasi on mukava työskennellä. 

Työmaainsinöörinä odotamme sinulta rakennusalan insinöörin/DI tai rakennusmestarin koulutusta. Lisäksi toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Liikkumista eri työmaiden välillä helpottaa, jos sinulla on käytettävissä oma auto.

Miksi YIT?

Kattavan työnkuvan myötä sinulle kehittyy laaja-alainen asiantuntemus rakennushankkeen eri osa-alueilta. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.  

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Tapio Koivusaareen (040 557 6540) tai Petri Pyhäjärveen (050 397 7543).

Hae tehtävään 4.10.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!