(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

HAEMME MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTORAKENTAMISEEN

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ 

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Työskentelet työpäällikön ja vastaavien mestareiden oikeana kätenä asuntokohteidemme parissa. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi aikataulu- ja laatuseurantaan, työmaahankintoihin sekä kustannusseurantaan ja tarkkailuun liittyviä tehtäviä. Vankalla ammattitaidollasi varmistat osaltasi työmaan sujuvan etenemisen ja laadukkaan valmistumisen työturvallisuutta unohtamatta.

Olisitko sinä joukkueemme uusi jäsen?

Tartut toimeen ja viet asioita eteenpäin määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti työskennellen, tarkalla ja huolellisella työskentelyotteella. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti, mutta viihdyt myös osana tiimiä ja yhteistyö kanssasi sujuu mutkattomasti. Vuorovaikutus -ja neuvottelutaitosi ovat hyvät, ja pidät luontevasti yhteyttä myös asiakkaidemme kanssa. Sinulla on

  • aiempaa työkokemusta työmaa- ja/tai laskentatehtävistä
  • sujuvat IT-taidot, ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • rakennusalan koulutus, esimerkiksi AMK insinööri/DI

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä tuotantopäällikköihimme Timo Markkulaan, puh. 040 826 1080 ja Tapio Koivusaareen, puh. 040 557 6540.

Hae tehtävään 31.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!