(Poistunut julkaisusta)

Työmaainsinöörejä asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle asuntorakentamiseen

Työmaainsinöörejä asuntorakentamiseen

Työskentelet työpäällikön ja vastaavien mestareiden oikeana kätenä asuntokohteidemme parissa. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi aikataulu- ja laatuseurantaan, työmaahankintoihin sekä kustannusseurantaan ja tarkkailuun liittyviä tehtäviä. Vankalla ammattitaidollasi varmistat osaltasi työmaan sujuvan etenemisen ja laadukkaan valmistumisen työturvallisuutta unohtamatta.

Etsimme

Tartut toimeen ja viet asioita eteenpäin määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti työskennellen, tarkalla ja huolellisella työskentelyotteella. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti, mutta viihdyt myös osana tiimiä ja yhteistyö kanssasi sujuu mutkattomasti. Vuorovaikutus -ja neuvottelutaitosi ovat hyvät, ja pidät luontevasti yhteyttä myös asiakkaidemme kanssa. Sinulla on

  • aiempaa työkokemusta työmaa- ja/tai laskentatehtävistä
  • sujuvat IT-taidot, ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • rakennusalan koulutus, esimerkiksi AMK insinööri tai DI

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantopäälliköt Timo Markkula, puh. 040 826 1080 ja Tapio Koivusaari, puh. 040 557 6540.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.7. mennessä.