(Poistunut julkaisusta)

Työmaa- ja projekti-insinöörejä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkoi loppuvuodesta 2019 ja kestää syksyyn 2021, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Tämän hetken tavoite hankkeen valmistumiselle on vuonna 2026, mutta aikataulu tarkentuu vielä vuonna 2021. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt  

TYÖMAA- JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ KRUUNUSILLAT-HANKKEELLE

HELSINKI

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Haluatko tehdä töitä innostavassa ja vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Haemme työmaa- ja projekti-insinöörejä Kruunusillat-raitiotieallianssille, osaksi mahtavaa ja reipashenkistä allianssitiimiämme!

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhdessä osaprojekteistamme, jotka sijoittuvat maantieteellisesti Helsingin keskustaan, Hakaniemeen sekä Laajasaloon. Päivittäisenä tukenasi toimii osaprojektipäällikkö sekä työmaapäällikkö.

Etsimme 2-3 uutta työmaa- ja projekti-insinööriä erilaisiin tehtäviin. Työmaa- tai projekti-insinöörinä voit työskennellä esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin liittyvien tehtävien parissa:

  • Hankinnat ja tarjouspyynnöt     
  • Aikatauluhallinta     
  • Liikennejärjestelyt     
  • Hankelaajuuden hallinta     
  • Laatu- ja lupa-asiat     
  • Tuotannon ja suunnitteluratkaisuiden kehittäminen

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamiseesi ja omaan kiinnostukseesi perustuen. Jos sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta osa-alueesta ja kiinnostus oppia lisää,  niin kerrothan meille itsestäsi lähettämällä hakemuksen!

Olisitko sinä etsimämme työkaveri? 

Saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan suuntaan ja pystyt toimimaan loogisesti myös muuttuvissa tilanteissa. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Toimit sujuvasti hankkeen Big Room -ympäristössä Helsingin Hakaniemessä sekä rakentamisvaiheen alkaessa työmaalla. Toistaiseksi olemme tehneet paljon etätöitä vallitsevan tilanteen takia.

Tukenasi hankkeessa on rakentamisen ammattilaiset, jotka auttavat sinua kehittymään paremmaksi päivittäin. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut ammattilainen, joka etsii uusia haasteita.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta, esimerkiksi rakennus- tai logistiikkainsinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Menestymistäsi tässä roolissa tukee aiempi kokemus infrahankkeista sekä ymmärrys kaupungin keskellä rakentamisesta. Tärkeintä on kuitenkin oma kiinnostuksesi infrarakentamista kohtaan ja halu oppia uutta. 

Jos haluat kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tiistaina 5.1. klo 9-10 tai keskiviikkona 13.1. klo 9-10 osaprojektipäällikkö Pasi Samppalaan, puh. 050 5430 499.

Hae tehtävään 17.1.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/