(Poistunut julkaisusta)

Työmaa- ja projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme nyt

TYÖMAA- JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

Pääkaupunkiseudun uudis- ja korjauskohteisiin

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”

Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikatauluja ja kustannuksiakin? Tule työmaa- tai projekti-insinööriksi mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa taitosi huomataan ja saat syventää niitä haluamaasi suuntaan. Olemme mukana monissa erilaisissa hankkeissa, joten joukoissamme sinulla on mahdollisuus näyttää mitä jo osaat sekä kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme saaneet hankkeistamme useita palkintoja, kuten Vuoden työmaa 2020 (Helsingin yliopiston päärakennuksen peruskorjaus) ja Vuoden projekti 2019 (Helsingin keskustakirjasto Oodi).

Työmaa- tai projekti-insinöörinä tehtäväsi voi sisältää esimerkiksi tiedon tuottamista ja analysointia päätöksentekoa varten, laadunvarmistamista ja laatusuunnitelmien ylläpitoa tai aikatauluvalvontaa ja raportointia. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan vastuullasi voi olla esimerkiksi kustannusten oikeellisuudesta vastaaminen, kustannusten valvominen ja poikkeamista raportoiminen tai lisä- ja muutostöiden laadinta ja laskutus. Vastuullesi voi kuulua myös työmaahankintojen toteuttaminen ja hankintojen koordinointi. Lopullinen tehtävänkuva ja ensimmäinen projektisi määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, jos olet analyyttinen, tarkka, nopea oppimaan ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja otat mielelläsi vastuuta. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tietoteknisen järjestelmät ovat sinulle tuttuja ja viestit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin (AMK/DI) tai rakennusmestarin tutkintoa. Sinulla on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä, vähintään kesätyön tai harjoittelun merkeissä, ja olet halukas oppimaan lisää. Sinulla on aiempaa kokemusta resurssipohjaisesta työmaan aikataulusuunnittelusta ja -ohjauksesta sekä työmaan taloudellisesta valvonnasta. Kykenet myös sisäistämään sopimustekstiä ja hallitset kirjauskäytännöt.

Miksi YIT?

Kattavan työnkuvan myötä pääset kehittämään omaa asiantuntemusta laajasti rakennushankkeen eri osa-alueilla. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen ja osaamisesi syventämiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan, sillä rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.  

Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja siitä, millainen tehtävänkuva sinua kiinnostaa. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä tuotantojohtaja Pekka Luukkoseen, puh. 040 714 6508 (ke 4.11. klo 9-10 ja ma 9.11. klo 13-14).

Hae tehtävään 22.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Käymme hakemukset läpi heti hakuajan päätyttyä ja olemme hakijoihin yhteydessä seuraavan viikon aikana.