Työmaa- ja projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen PK-seudulle
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt työmaa- ja projekti-insinöörejä toimitilarakentamiseen pääkaupunkiseudulle!

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.” 

Oletko rakennusalan asiantuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tulee työmaa- tai projekti-insinööriksi YIT:lle – annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen!

Tarjoamme toimitilarakentamisen parissa monipuolisia uramahdollisuuksia muun muassa työmaa- ja projekti-insinöörin tehtävissä. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu aina valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, mutta tehtävään voi sisältyä esimerkiksi tiedon tuottamista ja analysointia, laadunvarmistusta, kustannus- ja aikatauluhallintaa, raportointia, hankintojen koordinointia ja toteuttamista tai suunnittelun ohjausta.

Miksi YIT:lle?

Rakennamme ja kehitämme muun muassa kouluja ja päiväkoteja, toimistoja, liike-, tuotanto- ja logistiikkatiloja sekä muita julkisia rakennuksia. Uudisrakentamisen lisäksi teemme myös korjausrakentamista. Olemme saaneet useita palkintoja hankkeistamme, kuten esimerkiksi Vuoden työmaa 2020 (Helsingin yliopiston päärakennuksen peruskorjaus) ja Vuoden projekti 2019 (Keskustakirjasto Oodi). Lue lisää toimitilarakentamisesta ja referenssiprojekteistamme täällä.

Monipuolisissa tehtävissä asiantuntemuksesi rakennushankkeen eri osa-alueilta syvenee entisestään, ja vastuusta ja haasteista innostuville tekijöille on tarjolla kunnianhimoisia hankkeita, monipuolisia uramahdollisuuksia ja kehittymisen paikkoja. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Vaihtelevilta projekteiltamme löytyy kiinnostavia haasteita uran eri vaiheisiin. Olit sitten kokeneempi konkari tai urasi alkutaipaleella oleva osaaja, toivomme sinun olevan analyyttinen, tarkka ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää.

Työmaa- ja projekti-insinöörin tehtävissä odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri, DI) sekä aiempaa kokemusta työmaatehtävistä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä

  • Tuotantojohtaja Pekka Luukkoseen, puh. 040 714 6508 (ke 23.6. klo 10.30-11.30, ma 28.6. klo 15-16 ja ti 6.7. klo 15-16)
  • HR Partner Sonja Laurilaan, puh. 041 434 4887 (vkot 28-30, arkisin klo 9-16)

Hae tehtävään 8.8.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Luemme hakemuksia jatkuvasti koko hakuajan ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, voit tutustua muihin avoimiin tehtäviimme täällä tai jättää avoimen hakemuksen täällä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468126
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki