(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-assistentti
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme työmaa-assistenttia taloushallinnollisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työmaa sijaitsee Keravalla ja kohde jatkuu vuoden 2020 loppuun, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus jatkaa myös muissa tehtävissä Projektivoima Oy:llä. Tehtävä alkaa heti/ sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Työtehtävät koostuvat taloushallinnollisista ja muista assistentin tehtävistä sekä yleisistä hallintoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään rakennustyömaan henkilötiloissa ja työaika sijoittuu arkeen. Voit olla valmistunut tai opiskeleva insinööri tai työmaa-assistentin kokemusta omaava henkilö.

Odotamme:
-Kokemusta taloushallinnollisista tai assistentin tehtävistä
-Rakennusmestarin tai insinöörin (AMK) koulutus katsotaan eduksi
-Työturvallisuuskortti
-Huolellisuutta ja järjestelmällistä työotetta
-Hyviä MS Office taitoja
-Hyvä suomen kieli

Lisätietoja:
Jani Kari, 044 7494123
Projektivoima Oy

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

https://www.projektivoima.fi/