(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-assistentti
Höganas Borgestad Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Höganäs Borgestadille Ruskoon osa-aikaista TYÖMAA-ASSISTENTTIA. Tehtävässä vastaat työmaiden kulkulupajärjestelyistä sekä matka- ja majoitusvarauksista sekä muista avustavista toimistotehtävistä. Työtä on vaihtelevasti työkuorman mukaan 1-3 päivää viikossa, mutta työt on mahdollista järjestellä joustavasti oman kalenterin mukaan. Tämä työmahdollisuus sopiikin loistavasti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle työkokemuksen kartuttamiseen.

Työ on itsenäistä, jonka vuoksi toivomme että osaat tarttua reippaasti toimeen ja organisoida itsenäisesti työtehtäväsi. Persoonana olet joustava ja yhteistyökykyinen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen, jonka vuoksi tarvitset kommunikointiin suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Järjestelmänä käytät työmaajärjestelmä Site manageria. Tähän perehdytämme, mutta sujuvat IT-taidot ovat tehtävässä must!

Tarjoamme joustavan osa-aikatyön ja mahdollisuuden kartuttaa osaamista työmaa- ja matkustusjärjestelyihin liittyvissä tehtävissä. Kiinnostuitko? Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ti-ke klo 14-16, pe klo 15-16). Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.