(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-assistentti
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haluatko toimia erilaisten ihmisten kanssa hektisessä työmaaprojektissa, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan? Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Kilpilahteen noin 3-4 kuukauden mittaiseen projektiin työmaa-assistenttia. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Assistentin tehtävässä tuet asennustyömaan organisaatiota juoksevissa asioissa, sekä kommunikoit pääkonttorin suuntaan mm. laskutusasioissa. Teet aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja toimit myös itseohjautuvasti.

Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton, oma-aloitteinen, reipas ja joustava asenne työtä kohtaan. Koulutushistorialla ei ole merkitystä, mutta toivomme työkokemusta vastaavista hallinnollisista tehtävistä. Toimistorakennukset on rakennettu työmaakopeista, joten et vieroksu työmaaympäristön tuomaa vilskettä työssäsi.

Työnkuvaan sisältyy mm. virallisten sähköpostiviestien ja postien lähettämistä, satunnaisia kokouspöytäkirjojen laadintaa sekä muita sihteerille/assistentille tyypillisiä hallinnollisia töitä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista kielentaitoa sekä B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, sillä työmaalle ei julkisilla kulkuvälineillä pääse.

Tarjoamme vajaan puolen vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä.

HUOM! Laitathan liitteeksi englanninkielisen CV:si.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin lisätietoja arkisin tehtävästä Baronalta antaa: Teemu Runsas, teemu.runsas@barona.fi, puh. 0408368895