(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-assistentti, Valmet Technologies
Valmet Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme Valmetin Oulun Laanilassa sijaitsevalle kattilatyömaalle työmaa-assistenttia rakennusprojektin ajaksi. Työt alkavat 1.12.2018 ja kestävät ainakin vuoden.

Työmaa-assistentin päätehtävänä on toimia työmaapäällikön oikeana kätenä. Assistentti vastaa työmaan päivittäisen työn sujuvuudesta ja avustaa dokumentoinnissa, it-asioissa ja raportoinnissa. Työnkuva on hyvin monipuolinen eli niin työntekijöiden asuntoasiat, niihin liittyvät sopimukset, vuokra-autoasiat, tietyt ostot työmaalle ja laskutusasiat kuin myös kokousjärjestelyt, kokouspöytäkirjat ja perehdytysten koordinointi kuuluvat tehtäviisi. Lisäksi muut työmaan hallinnointiin liittyvät tehtävät, kuten työntekijöiden lupa-asiat, lomalistat jne. kuuluvat vastuullesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä

  • hyvää MS-Office – osaamista, erityisesti Excel-taitoja

  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

  • ajokorttia.

Olet hakemamme henkilö, jos lisäksi viihdyt kansainvälisessä työyhteisössä ja sinulla on vahvat yhteistyö- sekä viestintätaidot. Jos et itse viljele huumoria, niin ainakin ymmärrät sitä. Lisäksi itseohjautuva työote ja kyky toimia monipuolisessa tehtäväkentässä, ajoittain ehkä kiireessäkin, on sinulle luontevaa ja helppoa.

Valmet tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana tässä projektissa alusta alkaen. Pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä työyhteisössä monipuolisessa ja käytännön läheisessä roolissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’in Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.