(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-assistentti, kokoaikainen, EKE-Rakennus Oy, Espoo
EKE-Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme EKE-Rakennus Oy:lle työmaa-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Työmaa-assistentin tehtävässä toimit vahvassa yhteistyössä työmaainsinöörien ja työnjohtajien kanssa ja autat heitä päivittäisissä juoksevissa asioissa, kuten suunnitelmamuutosten, tulosteiden ja ilmoitustaulujen ylläpidossa sekä päivittämisessä. Lisäksi vastaat yleisestä siisteydestä sekä mahdollisista kokousjärjestelyistä.

EKE-Rakennus Oy toteuttaa rakennushankkeensa alueen suunnittelusta ja kaavoituksesta avaimet käteen -kohteisiin asti. Asunto- ja toimitilakohteemme ovat hyvin suunniteltuja, turvallisia ja laadukkaita kokonaisuuksia. EKE vastaa kokonaisuudesta - suunnittelusta rakentamiseen, markkinointiin ja myyntiin saakka. Tarjoamme rakennuttajille rakentamisen palveluita - luotettavasti. Suomessa EKE toimii ensi sijassa pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää osoitteessa https://ekerakennus.fi/yritys/

Pääasialliset tehtävät
 • Työmaainsinöörien ja työnjohtajien auttaminen juoksevissa asioissa
 • Suunnitelmamuutosten, tulosteiden ja ilmoitustaulujen ylläpito ja päivittäminen
 • Yleisestä siisteydestä ja kokousjärjestelyistä vastaaminen
Odotamme sinulta
 • Halua työskennellä työmaaympäristössä
 • Rohkeaa ja itseohjautuvaa asennetta
 • Erinomaisia sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä IT-taitoja
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän innovatiivisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
 • Kehittämisorientoituneen työympäristön
 • Ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.2.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on maaliskuussa 2021. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoa Studentworkista 
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. 
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. 
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!