Työmaa-assistentti asuntorakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

 

 

Etsimme nyt  

TYÖMAA-ASSISTENTTIA ASUNTORAKENTAMISEEN 

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

 

Oletko tarkka ja nautit roolista, jossa saat tehdä hommia sekä itsenäisesti että mukavan projektitiimimme kanssa? Tule työmaa-assistentiksi osaksi kiinnostavia rakennusprojekteja ja lämminhenkistä työyhteisöämme! 

Tehtävänäsi on vastata työmaiden ostolaskujen käsittelystä, laillisuuden tarkastuksesta sekä tiliöinnistä. Lisäksi työsi painottuu tilaajavastuuvelvoitteiden tarkastamiseen ja urakkavakuuksien hallinnointiin sekä muihin työmaiden tukitehtäviin.

Tehtäväkuvaa voidaan lisäksi muokata aiemman kokemuksesi mukaan. Työ edellyttää tiivistä yhteistyötä ja yhteydenpitoa työmaahenkilöstön ja alihankkijoiden kanssa. Työntekopaikkasi voi sijaita toimistoillamme Helsingissä, Hämeenlinnassa tai Lahdessa ja työtä on mahdollista perehdyttämisen jälkeen tehdä osittain etänä.

 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri? 

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja hallitset aikataulutuksen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi, sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomin tai tradenomin koulutus) sekä työkokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

 

Miksi YIT? 

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi,

ota yhteyttä tuotantopäällikkö Hannu Kuuselaan

+358 400 481 252 hannu.kuusela@yit.fi

 

Hae tehtävään 21.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548689
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki