Työmaa-asentaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022
Löytyykö sinulta kokemusta työmaalla työskentelystä? Haluaisitko oppia rakennustyömaiden rakennuskoneasennusten sekä kuljetus- ja nostopalveluiden ammattilaiseksi? 
Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla TYÖMAA-ASENTAJIA
Asiakkaamme on menestyvä työmaapalveluiden tarjoaja ja etsimme heille työmaa-asentajia työskentelemään kokoaikaisesti yrityksen omille kirjoille. 
Työnkuva on hyvin monipuolinen, sillä projektit räätälöidään aina työmaan ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Ajatuksena on, että kaikki osaavat kaikkea. Käytännössä voit olla esimerkiksi koneasentajana tekemässä rakennushissejä ja nostolavoja. Pääset ajan myötä vaikuttamaan työnkuvaasi. 
Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä ja mahdollisuuden oppia työn kautta uusi ammatti. Pääset mukaan viihtyisään ja nuorekkaaseen työyhteisöön, jossa hyvä tiimihenki on tärkeässä asemassa. Palkka määräytyy rakennusalan TES mukaan.

Mitä työssä onnistuminen edellyttää? sinulla ei tarvitse olla monen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä tai tiettyä koulutusta. Asenne ratkaisee monessa, niin myös tässä tehtävässä. Aikaisempi rakennustyömaakokemus esimerkiksi timpurina tai asentajana toimii hyvänä lähtökohtana. Jos sinulta löytyy asiakaspalveluhenkeä ja aito halu kehittää osaamistasi, tämä on paikkasi. 
Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi! Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Bettina Klinge, 050 337 9694, bettina.klinge@aaltovoima.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535964
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa