(Poistunut julkaisusta)

Työmaa-aikatauluttaja (Site Planner)
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme asiakkaallemme työmaa-aikatauluttajaa (Site Planner) Kevitsan kaivokselle Sodankylään. Työ alkaa mahdollisimman pian, ja tämä projekti kestää arviolta noin 12kk. Solmimme kuitenkin työntekijän kanssa toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen, ja projekteja riittää osaavalle tekijälle todennäköisesti tulevaisuudessakin.

Työssä tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

· Toteutusvaiheen aikataulutus ja seuranta

· Edistymisen raportointi ja ennustaminen

· Tiivis yhteistyö työmaaorganisaation ja muiden sidosryhmien kanssa

· Osittain myös kustannus- ja määrälaskenta sekä työmaavalvonta

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa insinööritutkintoa sekä kokemusta projektijohtamisesta, suunnittelusta ja koordinoinnista teollisuuden investointiprojekteissa (engineering, procurement and site operations), mukaan lukien projektityökalujen (MS Project) käyttö.

Omaathan myös kykyä tunnistaa projektien ongelmakohtia aikataulutukseen ja toteutukseen liittyen, sekä kykyä ohjata työmaaorganisaatiota havaintojen mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä johtamis-, kommunikointi- sekä ihmissuhdetaitoja, ja kykyä toimia tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Olethan tarvittaessa myös valmis matkustamaan työhösi liittyen ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen organisaatiossa, joka tekee teollisuuden projekteja monialaisesti ympäri Suomea ja Eurooppaa. Haastavan työn myötä saat kauttamme myös kilpailukykyisen palkan.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Teemu Runsas, 040 836 8895.