(Poistunut julkaisusta)

TYÖLLISYYSKOORDINAATTORI
Nurmijärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Työllisyyskoordinaattori

Vastaat kunnan työllisyyspalveluiden koordinoimisesta osana tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. palkkatukiasioiden hoitaminen, kunnan velvoitetyöllistäminen sekä työllisyysasioihin liittyvä neuvonta, koulutus ja projektityöskentely. Merkittävä osa työtä on myös seurata kunnalle tulevan työmarkkinatukimaksuosuuden määrää.

Tärkeintä työssäsi on kyky kohdata asiakas ja tukea häntä työllistymispolulla. Tämä vaatii hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä verkostomaiseen työskentelyyn. Teet yhteistyötä mm. sosiaalipalveluiden, nuorisotoimen, TE-toimiston, ELY-keskusten, KELA:n sekä oppilaitosten kanssa. Työhösi kuuluu myös mm. työllistämistä edistävät projektit sekä muu yhteistyö työllisyyden parantamiseksi.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja laajemmasta moniammatillisesta yhteistyöstä katsotaan eduksi. Koulutustaustasi voi olla esim. sosiaali- tai kasvatusalan soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme kannustavan työympäristön, kiinnostavat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Tarjoamme myös työntekijöillemme Smartum -liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Katso lisää ja jätä hakemuksesi: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat 
Hakuaika päättyy 21.1.2019 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä: kehityspäällikkö Vesa Kokkonen puh. 040 317 2361, vesa.kokkonen@nurmijarvi.fi (8.1. klo 9 – 11 ja 15.1. klo 9 – 11).