(Poistunut julkaisusta)

Työllisty perehdytyksen kautta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi tai avustajaksi
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Me Seuressa perehdytämme syksyn aikana varhaiskasvatustyöstä kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Aikaisempaa kokemusta päiväkodissa työskentelystä sinulla ei tarvitse olla, tärkeintä on, että palat halusta tehdä merkityksellistä työtä lasten parissa.

Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy kaksi lähiopetuspäivää sekä kaksi perehdytyspäivää päiväkodissa. Lähiopetuspäivät toteutetaan syksyn aikana etänä videoyhteyden välityksellä.

Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Voit työskennellä  sekä yhden tai kahden päivän mittaisissa keikkatöissä, tai pidemmissä määräaikaisissa työsuhteissa viikoista kuukausiin.

Keikkailevana lastenhoitajana tai avustajana työskentelet eri päiväkodeissa ja saat kohdistaa työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa on suurin tarve. Pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja ryhmissä, niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa. Määräaikaisessa työsuhteessa työskentelet taas yhdessä päiväkodissa, jopa useamman kuukauden. 

Me toivomme sinulta, että:

  • Sinussa on kykyä ja halua toimia lapsille turvallisena ja luotettavana aikuisena
  • Olet motivoitunut ja sitoutunut kehittämään taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa
  • Työskentelytapasi on aktiivinen ja luot toiminnallasi ja olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
  • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten hoidosta tai ohjaamisesta. Eduksi tehtävässä on, jos olet esimerkiksi toiminut lastenhoitajana perheissä, osallistunut vapaa-ehtoistoimintaan tai toiminut harrastusten ohjaajana.

Tässä vielä tietoa perehdytyksestä ja työsuhteesta:

  • Perehdytys on palkaton ja kestoltaan neljä päivää
  • Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen työllistyt Seurelle ja pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun kaupunkien päiväkodeissa
  • Tarjolla on sekä keikkatyötä, että määräaikaisia työsuhteita
  • Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan palkka on vähintään 12,42€/t
  • Avustajan palkka on vähintään 11,62 €/t


Kiinnostuitko? Hienoa! Hakemuksen pääset täyttämään tästä alta. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, sillä varhaiskasvatustyön perehdytyksemme kiinnostavat monia ja saamme paljon hakemuksia. 

 

Hakemustasi odottaen

seurelaiset